ARMY FRIENDLY: Nově sleva 10 % pro všechny, kdo slouží, u CK Vítkovice Tours

 09. 05. 2017      kategorie: ARMÁDA ČR    

Přichází čas letních dovolených, a tak jistě všichni vojáci, policisté, hasiči a další ocení, že se do programu Spolku VLČÍ MÁKY www.armyfriendly.cz přihlásila také cestovka. „Cestovní kancelář Vítkovice Tours chce svojí nabídkou podpořit bezpečnostní složky České republiky a zároveň usnadnit cestu k letní dovolené na pobřeží Jadranu pro celou rodinu.“ Podrobnosti u rozsahu a uplatnění slevy dále v článku…

CK Vítkovice Tours je největší česká cestovní kancelář specializovaná na pobyty v Chorvatsku a Černé Hoře. Široká nabídka ubytovacích kapacit je doplněna o autobusovou, leteckou či vlastní dopravu na pobřeží Jadranu.

Vaše dovolená může být zpestřena bohatým animačním programem pro děti i dospělé v našich NEPTUN KLUBECH pod taktovkou česky mluvících animátorů. Nechybí také pobyty s KLUBEM ČESKÝCH SENIORŮ, kde se můžete těšit na pohybové aktivity, výlety, kulturní večery a mnoho dalšího.

Sleva 10 % se vztahuje na všechny zájezdy z nabídky katalogu Jadran 2017 www.ckvt.cz. Zahrnuje též zájezdy zakoupené na první moment (známé také jako First minute). Slevu naopak nelze uplatnit na zájezdy s označením Last minute.

Sleva platí pro všechny příslušníky cílové skupiny, tzn. váleční veteráni, vojáci v činné službě i AZ, bývalí vojáci z povolání, policisté (státní i obecní), hasiči (profesionální i dobrovolní), příslušníci Celní správy, Vězeňské služby/Justiční stráže, zdravotní ZZS, Horské služby a jejich přímí rodinní příslušníci.

Slevu uplatníte buď osobně předložením služebního/pracovního/veteránského průkazu (či odpovídajícího dokumentu), nebo při objednávce online nejprve pošlete scan dokumentu na info@spolekvlcimaky.cz a obdržíte slevový kód.

vitkovice2

Souhrnné podmínky čerpání slevy:


Nárok na slevu vzniká předložením průkazu, či zaměstnanecké karty na kamenné pobočce.

Možno uplatnit na kamenných pobočkách CK Vítkovice Tours (Praha 2 – Italská, Praha 9 – OC Fénix, Frýdek - Místek, Olomouc, Ostrava).

Možno uplatnit též on-line zadáním promo kódu do poznámky při rezervaci zájezdu na www.ckvt.cz; promo kód sdělí po online ověření Spolek VLČÍ MÁKY (podpora@spolekvlcimaky.cz).

- vztahuje se na zájezdy First minute
- nevztahuje se na zájezdy Last Minute
- nevztahuje se na pojištění a dopravu
- nelze kombinovat s věrnostní slevou
- nelze kombinovat se slevami od dalších partnerů CKVT
- nelze hradit poukázkami (SodexoPass, FlexiPass, Le Cheque Dejeunér, Accor services, Benefit management)
- nabídka platí do vyprodání ubytovacích kapacit