Čeho se bojím? Víc než islamistů a Putina té idiocie, která pohlcuje „vyspělý“ svět.

 20. 04. 2016      kategorie: Politické vize, koncepce, strategie    

„Západ“ je sám sobě největší hrozbou. Místo řešení skutečných problémů jeho (socialističtí) političtí představitelé mrhají čas vymýšlením naprosto nepotřebných regulací. Čím více ztrácí společnost základní pud sebezáchovy, tím více o ni může stát pečovat až po regulaci hedvábnosti dětských plen. To není k žití, natož k přežití!

ČT24 mi hraje každý večer jako kulisa. Občas zbystřím jako právě teď. Ve studiu sedí Bublan a bublá o tom, jak je nutné zakázat provozovat obchody ne o třech státních svátcích, ale o sedmi. Proboha, tolik jich ani v první moment nedokážu vyjmenovat! A absolutně nechápu, proč berou těm ženám za pokladnou a studentům ve skladu možnost přivydělat si příplatky za práci přesčas. Studenti ani všední dny na brigádu nemohou. A proč mně berou možnost doplnit lednici – já jsem přeci v pracovní dny v práci, tak kdy mám asi na ty svátky nakoupit?

Pak přijde do studia chytrák komentující imigranty. Jasně, že všichni chápeme, že od nás (a z Afriky a z Blízkého Východu a brzy z celého světa) utíkají do Německa. Já kdybych šprechtila aspoň trochu německy, tak se dávno přestěhuji do malebného šumavského pohraničí a dojíždím tam za prací taky. Minimální mzda 8,5 € na hodinu čistého, nemocenská od prvního dne a minimálně 40 € na den, nárok na starobní důchod po odpracování pěti let… NSR, to není Německá spolková republika, ale Německá socialistická republika. Funguje to, oni v sobě mají patřičnou kázeň držet hubu a krok i bez Gestapa a Stassi. A v supermarketech mají instantní pečivo v tubě, aby přežili ty neděle, kdy jsou obchody ze zákona zavřené.

Západní socialistické výdobytky, to ovšem nejsou jen ty německé. V takovém Španělsku se nedávno začali zabývat tím, zda je opravdu normální držet přes (široce pojaté) poledne několikahodinovou siestu. Zcela reálně zbankrotovaným Řekům ovšem stačilo zrušit příplatky za včasný příchod do práce, aby se na jejich dluh složila celá Eurozóna (včetně třeba Slovenska s několikanásobně nižšími důchody), takže vlastně nezbankrotovali. V Norsku vám seberou děti, když jim dáte ve všední den sladkosti nebo je plácnete přes prdel (to jakýkoli den v týdnu)...

Jaké lidi takové systémy asi mohou produkovat? A jak s tímhle "materiálem" máme čelit největším bezpečnostním hrozbám od druhé světové? Ke všemu to není jen problém Evropy, ale také jejího největšího zámořského spojence a ochránce. Doporučuji všechny tyto absurdnosti sledovat v pravidelném sloupku ODJINUD JINAK Benjamina Kurase v Reflexu:

„Vyděsilo nás to, hluboce nás to bolí a máme strach z tohoto přepadení našeho bezpečného prostoru, báli jsme se o život, že tu řádí Ku-klux-klan a davové střílení, měli jsme strach vyjít sami ven, ty nenávistné nápisy naháněly hrůzy a ohrožovaly naši bezpečnost a žádáme potrestání pachatelů.“ Postěžovali si rektorovi Emory University v Atlantě Jimu Wagnerovi jeho studenti. Někteří – kluci i holky – při tom zoufalství hlasitě brečeli. Tím útokem na jejich zděšené dušičky bylo několikrát křídou napsané slovo: TRUMP.

Co byste taky chtěli od univerzit seriózně studujících předměty jako „Co kdyby Harry Potter byl skutečný?“ nebo „Bůh, sex a čokoláda – chtíč a spirituální cesta“ nebo „Lady Gaga a sociologie slávy“ nebo „Zombie v populárních médiích“… A polovina studentů neví, kdy byla válka Severu proti Jihu a první světová a v kterém století Kolumbus objevil Ameriku.

K tomu si přidejme článek o smíšených hlídkách policie a vojáků, který teď přinesl časopis Týden (a je dost mimo, z Chovance např. udělal ministra obrany), kde se uvádí, že nějaká slečna přecházející na červenou utrpěla šok, když jí policisté a vojáci surově vyhrožovali! No, oni na ni totiž houkli, jestli má zbytečné dva tisíce na pokutu. Ještě že nezavolali, zda jí náhodou již neomrzel život, což se u takového riskování také přímo nabízí. Hlídku teď dost možná nadřízení popotahují, že slečinku nenechala přejet.

Absolutně vše už přestává dávat smysl. Kdejaká blbost je regulovaná a spousta lidí je na tom snad i závislá... Proč, když mi banka vystaví zákonné potvrzení o daňově odečitatelné položce hypotéky, musím berňáku ukazovat celou smlouvu o hypotečním úvěru? Proč na otevření restaurace potřebuje kamarád 38 razítek? Proč chce Evropská komise omezovat legální držitele zbraní, aby se k těm nelegálním a bez zbrojáku nedostali teroristé? Proč v naší zemi platíme 281 členů parlamentu, když podle hesla „víc hlav, víc rozumu“ pustí do zákona kruhové objezdy s předností v jízdě uvnitř i vně a zimní gumy nám ordinují i na léto?

A do toho nám tu dospívá generace, která si myslí, že tohle všechno je normální, stejně jako existence třetího pohlaví. Skoro každý dvacetiletý kluk na mě působí jako teplouš (lituji těch pravých, kterým ukradl identitu), protože má upnutý legíny, špičatý boty, nagelovanou patku a bundičku končící nad pasem. U holek nepoznáte, jestli je jim dvanáct nebo pětadvacet. Za to tuhle generaci snadno identifikujete, když vám za jakýkoli komentář s nepochopením pro migraci či pochopením pro Zemana nadávají do fašistů a hlásí se ke kampani „Hate free“ tím, že sami hejtují a trolí. Své občanské poslání naplní tím, že udají své profesory (viz starší článek zde).

Do toho tihle nevychovaní nevzdělaní frackové opanovali veřejný prostor a diskusi – tzn. facebook – ve stejnou dobu jako předdůchodový plebs, do jehož vesnice či předměstí konečně zavedli rychlý internet za babku. Ohledně imigrace a prezidenta si sice nerozumí, za to si notují v „pozitivech“ socialismu. Pro jedny „starý zlatý časy“, pro druhé „zářná budoucnost“. V kombinaci s prudce klesající ekonomickou, politologickou a sociologickou gramotností novinářů (a kdo nejsou blbci, jsou závislí na platu od Babiše nebo od Bakaly), se nutně všichni utvrzují v tom, že západní země, kde zítra už znamená včera, musíme dohnat revolučními skoky.

My tu přitom čelíme (zejména vinou těch pokrokových zemí) opravdu bezprostředním bezpečnostním hrozbám, jejichž závažnost si většina nepřipouští, respektive věří, že lze problémy světa vyřešit principy „všechno všem“, „každému podle jeho potřeb“… Prosazují, a sice svou početní přesilou (čímž plně odhalují hlavní nedostatek demokracie), naprosto destruktivní uspořádání společnosti. Totiž komunistické až anarchistické, což je násobně horší než fašistické, kterým tak zapáleně straší (i proto, že si pletou fašisty s nacisty a ty s vlastenci).

Vedou společnost do záhuby, respektive ji zcela zneschopňují pro moment, kdy se ji pokusí pohltit jiný, efektivnější a tedy životaschopnější civilizační blok. Až to přijde, nebudou schopni obrany. Vždyť nejen, že už neumí zabít ani králíka, oni už ani nejedí maso, aby to zviřátko nemusel chovat a vykuchat nikdo jiný. Vypnout jim na jeden den proud, tak propadnou panické úzkosti – ti mladší ze sociální izolace (neuvidí spolužáky na fejsu), ti starší nápodobně, protože neuvidí „své sousedy“ v Ulici a doktory v Růžovce. Konec, finito, šlus, anšlus, rudý úsvit, intifáda, cokoli…

Nejhorší na tom je ta bezmoc, člověk to může reflektovat a domýšlet důsledky, může o tom psát, může se sám připravovat, ale to jeho šance na přežití zvyšuje vzdor té idiotské mase jen zanedbatelně. Jedině snad rázné opatření – obnovení vojny, podmínění volebního práva absolvováním znalostních testů – ale to populistické (= plebsu a prvovoličům oddané) vlády neudělají. (Ostatně zápaďáckým vládám už ani nejde o hlasy domácího plebsu, jakož přistěhovaleckého.) Nebo rychle přijde aspoň drobnější válka, početná série teroristických útoků, smrtící virus (které ovšem my normální přežijeme?).

Nakonec si člověk musí chtě nechtě klást i otázku, zda někteří „šílenci a vrazi“ 20. i 21. století, kteří cíleně likvidovali politické představitele sociálního inženýrství a otrockého blahobytu, tak nepřispívali k oddálení pádu západní civilizace…

Vzpomněla jsem si tak na jednu básničku, kterou jsem napsala před 16ti lety na gymnáziu:

Kostky jsou vrženy,

hradby strženy,

království za koně,

mrtvoly v záhoně,

historie mi dá za pravdu.

 

Přišel, viděl, zvítězil,

zemi vyplenil,

myslí, tedy je,

mrtvoly zaryje,

historie mu dá za pravdu.

 

Zítra je včera,

tak nabijte děla,

Manon je motýl a Manon je včela,

tak proč chodit do kostela,

historie všem dá za pravdu.