Jednoduchý způsob, jak potěšit ženu vašeho života, zatímco jste ve službě

 17. 01. 2019      kategorie: Novely zákonů, služba a kariéra    

Navzdory emancipaci snad neexistuje žena, která by neměla radost, když dostane kytici. O to větší, pokud zažije, co zná jen z romantických filmů – donášku kytice, samozřejmě se vzkazem, kurýrem domů či do zaměstnání. Že nosíte své drahé polovičce květiny sami? Ale co když jste ve službě, na cvičení, na misi…? Od toho existuje od roku 2017 program www.ARMYKYTICE.cz.

Projekt zajišťuje Spolek VLČÍ MÁKY a Florea. Příslušníci ozbrojených sil, bezpečnostních sborů (IZS) a samozřejmě i váleční veteráni a také rodinní příslušníci a blízcí mohou zaslání kytice objednat s ARMY FRIENDLY slevou 10 %, každou objednávkou zároveň přispějí 5 % spolku. I „civilista“ tedy může zaslat květiny – třeba manželce policistce či vojákyni.

Florea.cz je největší služba tohoto druhu v ČR. Dováží čerstvé růže z holandské květinové burzy a obratem je váže do požadované úpravy, přidává vzkaz zadaný do online objednávky a následně doručuje. Používá k tomu vlastní flotilu chladících vozů, náležitě ustrojených a galantních kurýrů. Samozřejmostí je přiložení návodu a přípravku pro udržení květin v co nejlepší kondici ve váze po mnoho dalších dnů. K dispozici je i telefonický servis (8-21 hodin, 723 35 00 00), který nejen umí vyřídit objednávku, ale také individuálně poradí, jak květinu a vzkaz koncipovat.

florea

Web projektu www.armykytice.cz umožňuje vygenerovat slevový kód, po jehož zadání v objednávce na Florea.cz dojde k odečtení slevy a současně zápočtu daru (od Florea, nikoli na úkor zákazníka). Kromě účasti na tomto projektu je třeba vyzdvihnout Florea i za zapojení v GIVT.cz, takže objednávkou u ní můžete dedikovat další 4 % z ceny libovolné neziskovce. O tom, které organizace pomáhající veteránům jsou v GIVT zapojeny a jak se zapojit jako zákazník viz tento článek.

PS: Nezapomeňte, že ani ne za měsíc je Valentýn!