Nabídka kreativní práce pro stávající i bývalé vojáky a policisty (nejen) – copywriter pro armyshop.

 03. 11. 2016      kategorie: ARMÁDA ČR    

Obchod Top-armyshop.cz hledá posily do marketingového týmu. Copywritery na full-time i přivýdělek, kteří budou popisovat a recenzovat zboží. Přečtěte si více…

Tématika je jasná: military, outdoor, survival. Podmínkou je znalost těchto oborů na profesní úrovni. Ucházet o místo se samozřejmě může i „orientovaný civilista“, ten ale bude muset znalosti doložit. Je důležité, aby daná témata byla zájemci o místo zároveň koníčkem, sledoval novinky v ČR i ve světě.

Nutnou podmínkou je také schopnost psaní článků, návodů, recenzí…, jak stylisticky, tak gramaticky správně. Zájemce musí doložit své vydané články, nebo vypracovat zkušební text na téma, které mu bude zadáno (text nebude publikován, poslouží výlučně pro potřeby výběrového řízení).

Abyste si udělali co nejpřesnější představu o pracovní náplni, uvedl Top-armyshop.cz příklady práce, kterou by měli vítězové konkurzu realizovat:

Výhodou, ale nikoli nutnou podmínkou, je schopnost fotit a natáčet, viz např. https://www.youtube.com/channel/UCl-nA7x6GPSMYgIJCsH8Mnw

Co se týče pracovního vztahu, pro počáteční spolupráci je preferován DPP nebo ŽL. Je možnost využívat kancelář v Semilech, ale primárně se očekává, že copywriteři budou pracovat z domova.

Do přihlášky musí uchazeč o tuto pozici uvést celé jméno, e-mailový a telefonní kontakt, určit týdenní časový fond, který může práci věnovat, uvést požadovanou cenu za normostranu (1800 znaků). A samozřejmě napsat něco o sobě (lepší je představit se volnou formou, než-li strukturovaným CV).

Tyto podklady pošlete na info@top-armyshop.cz, v případě dotazů se můžete obrátit také telefonicky na pana Aleše Novotného, 774 923 869.