Nový partner ARMY FRIENDLY: 7 % sleva na nábytek a bytové doplňky v AAAHome.cz

 10. 11. 2018      kategorie: Novely zákonů, služba a kariéra    

Internetový obchod s nábytkem a širokou nabídkou sortimentu pro domácnost AAAHome.cz se zapojil do program slev pro ty, kdo souží, vojáků, policistů, hasičů a dalších ve službě si váží, jeho provozovatelé to chtějí dávat veřejně najevo a samozřejmě jim i slevou trochu usnadnit život. Přičemž sleva 7 % třeba z nové pohovky už je v rodinném rozpočtu docela znát…

Na AAAhome.cz vyberete z nábytku stoly, židle, pohovky, skříně a osvětlení, především ve stylu home decor a vintage. Sic se jedná o originální kousky zahraničních výrobců, obvykle z výběrových materiálů, čemuž odpovídá i cena, naleznete zde i praktické a cenově více než dostupné kousky.

86417-1

police

Opravdu široký je sortiment vybavení domácnosti – od nástěnných hodin, zrcadel a obrazů, přes koupelnový textil a potřeby pro úklid, až po zahradní nábytek, klimatizace či krby. Patrně nejrozsáhlejší kategorií je vybavení do kuchyně – od nádobí a náčiní přes kuchyňský textil, po roboty, mixéry a obecně elektroniku.

Součástí obchodu je i sortiment pro „druhou domácnost“ – myšleno tu letní, ať jde o chatu či kemp – od stanů po sportovní vybavení. V něm se skrývají i netradiční produkty typu elektrické koloběžky. E-shop AAAhome.cz totiž patří mezi největší u nás.

Pátrali jsme proto i pro dárcích vhodných pro děti. Zaujala nás vojenská alternativa na garáže pro autíčka (viz), která je vhodná na cesty s dětmi, protože se sbalí do kufříku v designu vojenského batůžku. A pak školní batoh s motivy komiksů MARVEL (viz).

86387-1

86406-1

Co je podstatné – ať už vás zde zaujme cokoli, pokud jste voják (válečný veterán v.v., AZ), policista, hasič, záchranář ZZS…, můžete při objednávce zadat slevový kód VLCIMAKY a cena se vám automaticky sníží o 7 %. Protože slevový kód je přímo součástí tohoto článku, upozorňujeme, že zákazník, který jej zadá, může být následně vyzván, aby k prokázání nároku na slevu doložil služební, veteránský či jiný adekvátní průkaz.