Vánoční veteránské dárečky: Sada vykrajovátek ve tvaru máku, soutěž o military sadu.

 30. 11. 2016      kategorie: ARMÁDA ČR    

Spolek VLČÍ MÁKY připravil netradiční vánoční dárek – jde o vykrajovátka ve tvaru stylizovaného máku. A kdo si je pořídí a pošle fotky svého cukroví, může si vysoutěžit ještě speciální sadu vykrajovátek sestávající z tanku, stíhačky, pušky a granátu. A to není vše…

Vykrajovátka, jaká nikdo jiný nemá

Nápad na zhotovení vykrajovátek dostaly hned dvě dobrovolnice spolku naráz. Jedna z nich už si ovšem poradila i loni, kdy ve vojenském stylu nazdobila klasické tvary. Tak se třeba sněhulák proměnil ve vojáka, mochomůrka v letadlo, z ryby se stalo torpédo, z autíčka tank atd. Ale ruku na srdce, není to úplně ono.

plech

Spolek proto oslovil výrobce klasických kovových vykrajovátek, jenže trochu narazil – požadovaný odběr je 2500 kusů. Pan Jakub Felcman z Dortformy.cz byl aspoň tak hodný, že zhotovil dva prototypy, díky kterým může spolek připravit třeba perníčky na další Den veteránů.

Ale jak zajistit vykrajovátka pro další nadšence? Tady pomohl pan Alexandr Kuba z AlexK.cz, který vyrábí spoustu užitečných věcí a mimo jiné i malé náklady vykrajovátek na 3D tiskárně. Zhotovena jsou z ABS plastu, ze kterého se vyrábí například Lego. A tato vykrajovátka si nyní můžete pořídit v charitativním e-shopu Spolku VLČÍ MÁKY za 50 kaček. Čím dříve objednáte, tím spíše stihnete vykrajovátka ještě letos použít.

vykrajovátko mák

A abychom nadšené pekaře a pekařky trochu motivovali, objednali jsme také pár zcela unikátních sad, pro které jsme do stylizované podoby vymodelovali JAS-39 Gripen, T72M4CZ, CZ805 BREN a granát F1. Takže kdo nám pošle na podpora@spolekvlcimaky.cz nebo nasdílí na náš facebook foto svých nazdobených máčků, může vyhrát další čtyři vykrajovátka, která zaručeně nikdo jiný na světě nemá ;-)

Další praktický vánoční dáreček – KPZ

Aby to nevypadalo, že sortiment předvánoční nabídky vymýšlejí jen „mákové“ dobrovolnice, tak je třeba uvést, že chlapi přišli také s originálním dárkem, kterým můžete potěšit blízké pod stromečkem a zároveň jeho koupí pomoci s financováním programů pro naše vojáky. Jde o klasickou poctivou KáPéZetku.

KPZ

Tvoří ji průhledná plastová krabička o rozměru 10x8x4 cm, v níž se ve třech zipem uzavíraných sáčcích nachází: vlhčený ubrousek, toaletní papír, čajová svíčka, cukr, větrový bonbón, sirky a škrtátko, papír na psaní, tužka, šitíčko, gumičky, kancelářské spony, elektrikářské stahovací pásky, 2m provázku, latexové rukavice, náplast, kondom, tampon a žiletka.

S takovou poctivou zásobou už se dá řešit lecjaká šlamastika. V charitativním e-shopu je k dostání za přátelských 200 korun.

Placky, kam se podíváš

A nakonec připomínka, že k dostání jsou klasické placky na spínací špendlík, které si můžete libovolně nakombinovat. Přibyla k nim ještě černá trojsada s motivy „Punisher“, „Stay back 100 m or…“ a „Keep calm…“ (ke koupi zde). Pravda, to není zrovna vánoční motiv, ale možností pro vaše dárečky je zhotovení placek na zakázku – třeba s portréty vašich blízkých, s fotkami oblíbených hraček vašich dětí nebo domácích mazlíčků. Stačí poslat motivy a písemnou objednávku na podpora@spolekvlcimaky.cz

placky punisher