Army Friendly pod novou lampou: Aktualizace nabídky pro ty, kdo slouží, plus sleva ke Dni veteránů.

 27. 10. 2017      kategorie: ARMÁDA ČR    

Solární produkty od Coelsol vhodné jako outdoorové vybavení na cesty, i mimo civilizaci, mohou vojáci, policisté a další získat s 10% slevou. V měsíci listopadu, kdy oslavíme i Den válečných veteránů, pak právě oni mají nárok na slevu 15 %. Nyní vám představíme aktualizovanou nabídku o novou generaci produktů…

Firma CoelSol přinesla na český trh geniálně jednoduchý vynález – kempingové lampy na principu nafukovacích balónků, které se tudíž vejdou do kapsy, ale lépe uděláte, když je upnete třeba na batoh, protože jejich celonoční svícení zajistí malý solární panel.  Z jejich sortimentu oceníte mimo nafukovací solární lampičky také solární power banky nebo skládací solární nabíječky. Na vše máte jako vojáci, policisti a všichni, co denně vystavují své životy za naše, SLEVU 10 %.

Coelsol nyní přichází s novou generací solárních lampiček, a to kulatého i hranatého tvaru.  Původní bílé svítilny budou postupně nahrazeny černými v elegantnějším provedení. Kromě změny designu lampičky přicházíme s inovací v dalším módu svícení. Nová generace solárních svítilen tedy nabízí 4 režimy svícení:

  • tlumené světlo, které při plném nabití vydrží svítit celých 38 hodin,
  • slabé světlo (při plném nabití vydrží svítit celých 10 hodin),
  • silné světlo (při plném nabití vydrží svítit celých 4 hodin),
  • a SOS svícení (při plném nabití vydrží svítit celých 6 hodin).
coelsol2coelsol1

Sleva 10 % platí pro všechny vojáky v činné službě i aktivní záloze, nebo veterány, dále pro policisty, obecné strážníky, hasiče (i dobrovolné), celníky, příslušníky vězeňské služby a zdravotnické záchranáře.

Když jsme CoelSol oslovili k zařazení do www.armyfriendly.cz, tak jednoduše řekli: „Jasně, že všem, kdo nasazují krk za naše bezpečí, dáme rádi slevu." Stačí si vybrat na jejich e-shopu www.solarnimoda.cz (jakkoli tedy nejde o módu, ale praktičnost) a do poznámky k objednávce uvést, že uplatňujete slevu Army Friendly a pro kontrolu popsat, co obsahuje rubová strana vašeho služebního (pracovního) průkazu. V případě dotazů kontaktujte podpora@spolekvlcimaky.cz.

powerbank