I před Vánoci myslete na veterány - pořízením stylového dárečku pod stromeček…

 08. 12. 2015      kategorie: ARMÁDA ČR    

Předně za Spolek VLČÍ MÁKY moc děkujeme těm, kdo si v listopadu zakoupili a připnuli nějaký ten máček do klopy. V našem charitativním e-shopu ale pořídíte i dárečky, které potěší vaše blízké pod stromečkem. Letos nově i pro děti.

Konkrétně nabízíme po celé zimní období čepice značky Tilak, z materiálu Polartec, které jsou oproti standardní produkci vyvedeny v olivové nebo černé barvě a opatřeny čelním velcro panelem, na který snadno upevníte buď svoji oblíbenou nášivku, popřípadě můžete pořídit u nás nášivku vlčího máku nebo vojenského smajlíka. A mimo to – díky podpoře společnosti Tilak máme tento typ čepic levnější než v outdoor obchodech (kde navíc nemají velcro panel).

epice black

Jako novinku jsme letos uvedli dřevěné hračky pro děti (a tatínky – či aspoň za jejich dozoru). Jedná se o dřevěné praky (plně funkční) a samopaly (velikostně úměrné dětem). Jsou zhotoveny z tvrdého jilmového dřeva, takže vydrží i hrubší zacházení. A samozřejmě jsou opatřeny logem vlčího máčku. Především je ale vyrábí šumavský truhlář, který je invalidním důchodcem, takže koupí těchto „hraček“ přispíváte také jemu (a on pak pomáhá zase nám s programy Army Friendly v Železné Rudě).

dřevo

Když už jsme u dárků, které pomáhají dvakrát, tak v nabídce máme stále i plstěné vlčí máky, které ručně vyrábějí klienti textilní chráněné dílny Gawain. Z každého putuje konkrétně 75 korun právě jim a naše (Spolku VLČÍ MÁKY) odběry jsou nezanedbatelným příspěvkem i do jejich rozpočtu.

plstěný mák

A nově máme také k dispozici survival náramky – jsou v olivovém provedení (připravujeme i černé – na dotaz), standardní délka padákové šňůry, která je vám po rozmotání k dispozici, je cca 3 metry. Náramek je opatřen kovovým měděným vlčím máčkem. Jako poznámku k objednávce je třeba uvést požadovanou délku náramku (obvod zápěstí).

náramek survival

Objednávky můžete provést přímo v e-shopu. Ale pozor, doručení do Vánoc jsme schopni garantovat jen těm, kdo si objednají do čtvrtku 17. prosince. A u dřevěných samopalů je nutné učinit objednávku ihned, resp. nejpozději 13. prosince.

Zkrátka budeme moc rádi, když v našem e-shopu pořídíte nějaké vánoční dárečky. A současně uvítáme, když nám sdělíte tipy, čím bychom vám v budoucnu udělali radost, čím byste vy dál mohli dělat radost. A to nemusí být jen koupě zboží – podívejte se na včerejší článek o dekách pro naše hrdiny a zapojte se třeba v tomto projektu.