Nové bezpečnostní riziko: média, která nám zamlčují pravdu o hrozbách islamismu

 28. 01. 2015      kategorie: ARMÁDA ČR    

Víte o tom, že muslimové minulý týden v Berlíně probodli dítě těsně před porodem v břiše mladé Němky, kterou posléze upálili zaživa? Viděli jste už nějaké celé(!) video uřezávání hlav zajatců islamistů? Že ne? Je to tím, že média místo role hlídacího psa demokracie hlídají především politicky korektní zobrazování muslimů.

Nedávno jsme varovali před sociálními sítěmi, že neblokují (resp. úmyslně až se zpožděním) účty radikálů a jejich závadný obsah (článek zde). Na druhou stranu je to důkazem, že všechna ta zvěrstva na fotografiích a videích k dispozici jsou, ale média demokratických zemí je záměrně nepřebírají nebo konečné zobrazení cenzurují. Nechávají nás žít ve sladké nevědomosti, a my proto jdeme jako ovce na porážku. Pojďme si uvést příklady ...

Mord v Berlíně

Když si tohle spojení zadáte do googlu v němčině, vyběhnou vám odkazy na všechny německé deníky - od pátku hlavní téma. Například zde Morgenpost. Ale u nás ticho po pěšině. Jediný, kdo nabízí článek, je TN.cz zde, takže si přečtěte, oč jde (a šiřte dál).

islam_hlavy_01
Foto: Místo činu, kde byla zamordovaná těhotná dívka nalezena

Evidentně o tom tedy ví TV NOVA, ale v Televizních novinách ticho po pěšině. Tak jako na jiných televizních stanicích. Ještě se pokusil to vydat Týden zde, ale jak vidíte, vlastní článek záhy stáhnul. I kdyby byl původně napsaný „špatně", co mu proboha brání převzít a přeložit informaci ze seriózních německých médií?

Karikatura Mohameda

iDnes není Charlie Jeden z blogerů iDnes napsal naprosto korektní (posuďte sami) článek Oblíbené omyly Islamofyliků a doplnil jej o na internetu běžně dostupnou karikaturu Mohameda. Člověk by čekal, že deník, který se chlubí, jak vyvěsil na své budově plachtu Je suis Charlie, se zastává svobody slova včetně práva publikovat karikatury proroka. Ale prd, ve skutečnosti právo na karikatury Mohameda neuznává a článek svého blogera stáhnul – dočtete se o tom zde. Normální pokrytectví a cenzura ze strany Mladé Fronty Dnes.

Opravdu islamisté uřezávají zajatcům hlavy?

Je vrcholem, když se množí teorie spiknutí o tom, že Islámský stát ve skutečnosti západní zajatce nezabíjí. Ale není se co divit, když naše média zobrazí nejvýše fotku nebo předmluvu vraha před tím, než se nožem vůbec přiblíží k hrdlu oběti. Nevycházejí ani fotky hlav nabodaných na kůly a podobně. Pusťte si třeba toto od 10. minuty (pro silnější povahy).

islam
Foto: Momentka z drsného videa hromadné popravy

A jestli je to podvrh, tak by měl ISIS dostat Oscara za efekty. Jak dohledáte ostatní? Zadejte na youtube třeba "full video ISIS beheaded" – samozřejmě ta videa budou blokovaná – tak se podívejte na komentáře, v nichž obvykle najdete link na jiné (necenzurované) uložiště videa.

Co z toho plyne?

Že se naše vláda (a není v tom sama) bojí názoru vlastních občanů, a proto ani nechce, aby si jej utvořili. Mediální fronta cítí zodpovědnost za sluníčkový běh dějin a také zavázanost vládě, takže drží hubu a krok. Nádavkem vystupuje zaujatě proti iniciativám typu Islám v ČR nechceme nebo Pegida – banalizuje počet demonstrantů, označuje je za nácky.

Ostrakizována byla i Jana Černochová, starostka Prahy 2 a poslankyně, která patří v dnešním parlamentu k nejslušnějším a jako jedna z opravdu mála bojuje například za naše novodobé veterány či Aktivní zálohy. Média z nás normálních dělají pomalu větší hrozbu než z islamistů. Až se navýší rozpočet tajným službám, jak schválila vláda, vsaďte se, že budou o to víc sledovat právě nás. Provinění se jmenuje „zájem na obraně ČR". Hledejte si informace sami, třeba na www.ozbrojeneslozky.cz, sdílejte a publikujte vlastní názor.

medajlonek_paskova