Pozvánka na seminář - Česká republika v SBOP EU mezi minulostí a budoucností: audit a perspektivy

 15. 09. 2014      kategorie: Hlavní menu    
Centrum transatlantických vztahů vysoké školy CEVRO Institut (PCTR) si Vás dovoluje pozvat na seminář k 10. výročí členství České republiky v Evropské unii s názvem Česká republika ve Společné bezpečnostní a obranné politice EU mezi minulostí a budoucností: audit a perspektivy.
 
Seminář se uskuteční již 23. září od 14:00 do 20:00 v sídle vysoké školy CEVRO Institut (Jungmannova 17, Praha 1). V rámci programu vystoupí se svým příspěvkem například velvyslanec v COPS, SZ ČR v EU David Konecký, státní tajemník MO ČR Daniel Koštoval, bývalý předseda vlády Petr Nečas, zástupce NGŠ AČR a ředitel SOC genmjr. Jiří Baloun, prezident Asociace obranného průmyslu Jiří Hynek či bývalý náčelník generálního štábu ČR arm. gen. Jiří Šedivý
 
Akce se koná za podpory Zastoupení Evropské komise v České republice. 
Logo_Zastoupení Evropské komise v ČR
 
Program semináře naleznete zde. Prosíme zájemce o účast, aby se registrovali do 22. září 2014 na emailové adrese pctr@vsci.cz, anebo prostřednictvím elektronického formuláře, kde mimo jiné naleznete více informací. 
 
Mediální partnery semináře jsou webový portál Státní ozbrojené a bezpečnostní složky, Občanský institut a recenzovaný časopis Obrana a strategie.

 Autor: Redakce