Přehled akcí ke Dni válečných veteránů

 07. 11. 2018      kategorie: ARMÁDA ČR    

Pietní akty, slavnostní nástupy, besedy, koncerty a samozřejmě prodeje vlčích máků probíhají již v těchto dnech a nejvíce je jich plánováno na víkend 10. a 11. listopadu. Stejně jako loni vytvořil Spolek VLČÍ MÁKY rozcestník s přehledem všech akcí, ať je pořádá kdokoli. Pokud nějaká chybí, dejte o ní vědět, ať každý, kdo chce uctít památku veteránů, snadno najde příležitost ve svém regionu.

Tento rozcestník naleznete na adrese https://denveteranu.spolekvlcimaky.cz/ - stačí kliknout na akci, která vás zaujme, aby se zobrazil její detail (čas, místo, kontakt na pořadatele). Na rozcestníku je vidět, které akce teprve proběhnou, aktuální běží, či se již konaly.

Pokud víte o dalších akcích, ať už pořádaných obcí, spolkem, přáteli, pošlete základní údaje k nim na adresu podpora@spolekvlcimaky.cz, aby mohly být do přehledu zařazeny. Stejně postupujte i v případě, že naleznete u některé z uvedených akcí chybu.

Pořadatelé mohou, stejně jako loni, získat vlastní přístup pro snadné vkládání a editaci svých akcí (a to i v průběhu roku, v plánu je totiž transformovat tento rozcestník v otevřený celoroční kalendář).