Anatomie přežití ve městě aneb nenaučíme vás se prát, naučíme vás přežít!

 22. 12. 2014      kategorie: Hlavní menu    

Můj dnešní stručný článek nebude jako předešlé o tom, co běžný občan většinou nechce slyšet. Ale chtěl bych Vás seznámit s jedním ojedinělým kurzem, který se uskuteční v sobotu 24.1.2015 v Praze.

tomankurz_00
Foto: Momentka z kurzu

Jsou tomu téměř dva roky, kdy Lumír Němec (bývalý velitel elitní jednotky SOG) přišel s myšlenkou, jak klientům zprostředkovat "reálný" zážitek oběti násilné trestné činnosti, jakožto nejlepšího nástroje k pochopení, čeho je opravdu "oběť" při napadení v rámci sebeobrany schopna. A tak vznikl unikátní minikurz.

Nemohu Vám pochopitelně prozradit jeho detailní průběh, jelikož bych Vás připravil o adrenalinový zážitek, který opravdu stojí za to. Nejčastější zpětnou reakcí našich absolventů je konstatování, že byli přinuceni totálně přehodnotit představu o svých schopnostech fyzických a především psychických. Naší prioritou je maximální individuální přístup ke každému, a proto se kurz odehrává v malých skupinách studentů.

tomankurz_01
Foto: Momentka z kurzu

Tým lidí, kteří kurz připravují, je složen z bývalých elitních vojáků a policistů se zkušenostmi z bojových operací v zahraničí proti terorismu, zatýkání vrahů a zločinců té nejvyšší nebezpečnosti, stejně jako bodyguardů našich a světových státníků. To vše podtrženo přátelskou atmosférou a připraveností odpovídat na vaše dotazy. Otěže hlavního instruktora převezme Lumír Němec.

Podrobné informace a možnost přihlášení naleznete zde.

Já bych Vám rád za svoji osobu poděkoval za přízeň, které se mým článkům dostává. Za to obrovské množství pozitivních reakcí na moje články. Velice si toho vážím a je to pro mě motivace do další práce. Přeji Vám klidné prožití Vánočních svátků, samé zdraví a vše nejlepší do roku 2015! A buďte v bezpečí, ať jste kdekoliv!

tomankurz_02
Foto: FB příspěvek našim instruktorům

PS: Hned na začátku roku 2015 se pro velký úspěch (cca 40tis oslovených uživatelů a stovek sdílení) vrátíme k reálným videím a popisům k nim a bude to ještě tvrdší, než si dokážete představit.

medajlonek_toman

 Autor: Josef Toman