Army Friendly 10-15 % sleva na zbraňové trezory Justra

 31. 12. 2018      kategorie: ARMÁDA ČR    

K Army Friendly slevám "pro ty, kdo slouží" se připojují Justra trezory. Jde o nejmasivnější trezory ve své třídě na českém trhu, využívané policií a armádou. Možná je i zakázková výroba…

10-15% sleva na bezpečnostní skříně na zbraně a trezory.

gallery-1

Společnost Justra trezory s. r. o. je již od roku 1995 profesionálním českým prodejcem trezorů. Firma nabízí široký sortiment bezpečnostních trezorů: bezpečnostní schránky na klíče, skříně a trezory na úschovu zbraní, cash boxy, střelnice pro biatlon, archivní a nábytkové trezory, trezory na dokumenty, trezorové dveře a další bezpečnostní úschovná zařízení, která konstruuje dle přání zákazníka.

gallery-3

Jsou využívány policií v České republice, Dánsku, Holandsku, Namibii, rovněž je používá česká a dánská armáda. Trezory firma vyváží do Německa, Itálie, Slovinska, Holandska, Dánska, Švédska, Norska, Rakouska, Islandu a Namibie. Součástí služeb je i odborné poradenství, servis, montáže produktů a výroba na zakázku.

Vzkaz "pro ty, kdou slouží" od Justra trezory:

"Velmi si vážíme práce našich vojáků a členů IZS, jsme rádi, že alespoň touto formou, se jim můžeme alespoň částečně odvděčit."

gallery-5

Sleva je poskytována pro vojáky (v činné službě, aktivní zálohy i bývalé vojáky z povolání),  všechny válečné veterány, policisty (státní i obecní), hasiče (z povolání i dobrovolné), příslušníky celní správy, vězeňské služby, justiční stráže, zdravotní zachranáře, příslušníky horské služby.

Jak slevu uplatnit?

Zaregistrovat se na eshopu www.justratrezory.cz a ze stejného mailu, z jakého byla provedena registrace, poslat e-mail na marketing@justratrezory.cz se jménem zákazníka, jako předmět napsat Sleva Vlčí máky a do přílohy vložit důkaz, že vám sleva náleží (naskenovaný služební průkaz, průkaz válečného veterána... apod.) Poté bude Váš účet změněn (do 24 hodin) na slevový, takže po přihlášení uvidíte ceny již po slevě.

logo_Justra_trezory JPG