ARMY FRIENDLY 20% sleva pro veterány na kurzy SORUDO, včetně rekvalifikace na instruktora sebeobrany

 12. 07. 2019      kategorie: Novely zákonů, služba a kariéra    

Víme, že váleční veteráni jsou hrdinové, kteří se tvrdě připravovali, nasazovali svůj život a obětovali čas, který by jinak v pohodlí domova trávili s blízkými. Proto jim i jejich blízkým nabízí tým SORUDO benefity týkající se kurzů skutečně reálné sebeobrany a první pomoci.

Chcete se živit jako instruktor sebeobrany? Chcete, aby Vaše partnerka uměla ochránit sebe i vaše dítka po dobu, kdy s ní nemůžete být? Rádi s tím pomůžeme.

sorudo sebeobrana

Kdo jsme a proč jsme se do programu www.armyfriendly.cz zapojili?

„Myslíme si, že učit lidi, jak se bránit a zvládat krizové situace, je jedna z nejsmysluplnějších činností vůbec, že je to jakási esence lidskosti, a proto se v rámci naší práce snažíme chránit slabší a zachraňovat životy. A veteráni jsou pro nás lidé, kteří chránili slabší a zachraňovali životy na globální úrovni. Pomáhali tam, kam se běžné civilní organizace ani nedostanou nebo se tam jednoduše bojí. Takoví lidé si zaslouží náš vděk po zbytek svého života, stejně jako jejich nejbližší, kteří je podporovali a tím se podíleli na jejich práci. Víme, že stát se o tyto hrdiny nestará, jak by měl, a proto by se měly starat alespoň nevládní organizace. Chceme v tom jít příkladem a nabídnout jak benefity, tak možné pracovní uplatnění", říká přímo zakladatel a šéf-instruktor systému SORUDO Petr Moučka.

Trénujeme reálně, což je něco, co u bojových umění, sportů nebo běžné sebeobrany nezažijete. Zapomeňte na řízenou techniku nebo sparing (přežití není duel). Snažíme se velkou část tréninku dostat do zážitkové formy a využívat modelové simulace, kde učíme klienty vyřešit situaci od A do Z."

sorudo trénink

"Systém začal vyvíjet kolem roku 1999 Petr Moučka a v roce 2008 jej pozvali, aby trénoval v Mexiku místní speciální jednotky, bodyguardy a místní policii v boji proti narkomafii. Od té doby prošlo tréninkem přes 18000 lidí," přibližují lektoři systému SORUDO, Petr Cihelník a Vladimír Borůvka, který je sám válečným veteránem.

Máme velkou zkušenost se sebeobranou, první pomocí a dalšími kurzy, které najdete na našem webu www.sorudo.cz, a to včetně kurzů instruktorských.

O jaké benefity se jedná?

Je to jednoduché, pro všechny válečné veterány a jejich přímé rodinné příslušníky nabízí tým SORUDO slevu 20 % na kurzy i pravidelné kluby sebeobrany, včetně rekvalifikačního kurzu Cvičitele sebeobrany nebo pozice lektora.

sorudo sebeobrana pro ženy

Stačí napsat přes kontaktní formulář na našem webu. Prokážete se osvědčením válečného veterána (veteránským průkazem) a vyberete si kurzy/klub pro Vás nebo Vaše blízké. Nebo napište pro bližší info, jak se stát posilou týmu SORUDO!

Stal jste se paraplegikem? Abychom Vám nemilou životní změnu pomohli zvládnout, podívejte se na náš kurz sebeobrany přizpůsobený přímo pro paraplegiky.

sorudo sebeobrana pro paraplegiky

Působíte v řadách strážníků obecních a městských policií, zdravotnických záchranářů, dobrovolných hasičů či pracovníků bezpečnostních agentur? Můžete využít skupinových kurzů, které jsou upraveny na míru k danému výkonu profese, mohou být doplněné o taktickou střelbu, řízení krizových situací nebo o pokročilou první pomoc, včetně taktické první pomoci. Napište nám a domluvíme se.

sorudo sebeobrana profesní

Za SORUDO připravil Vladimír Borůvka - Lektor a koordinátor kurzů, válečný veterán