Konference válečné medicíny 2019: registrace se spustí již za týden!

 05. 08. 2019      kategorie: ARMÁDA ČR    

„Poskytování urgentní péče trvá od bezprostředního vzniku akutního stavu na místě události až po transport a předání postiženého na pracoviště nemocniční neodkladné péče.“ Co však kompletně mění pravidla hry, je válka. Další ročník jediné veřejné konference válečné medicíny v ČR již otevírá registrace…

Veškeré úkony, logistická podpora i možnost diagnostiky, použití léčiv a zdravotnického materiálu je limitováno okolnostmi boje. Nikdy neexistuje stejný pacient za týchž podmínek. Veškerá naše činnost musí mířit k mnoha cílům zároveň.

Konference 1

Nejde tu už jen o jednoho zraněného, splnění úkolů... jde o přežití skupiny. Tak, jak ve zdravotnictví nedokážeme vrátit čas a „nasadit jinou léčbu“, ani rozhodnutí ve válce nelze vzít zpět. Zatímco zachraňujeme životy svých přátel, nemůžeme vždy okamžitě opustit boj. Musíme udělat to nejlepší ve vhodný čas a na správném místě. Cokoliv jiného znamená selhání, špatná rozhodnutí se nepromíjí.

Přijeďte získat drahocenné znalosti na Konferenci Válečné Medicíny 2019, zaměřující se na problematiku poskytování všech úrovní zdravotní péče ve válečných oblastech a oblastech zasažených katastrofou. Letošní ročník přinese opět novinky - dosud neprezentovaná témata a lehce upravený formát přednášek, se širším záběrem a prostorem pro jednotlivé odborníky.

WWW.PPVB.CZ

FB událost: https://www.facebook.com/events/296715474518586/ 

Uvidíme se v Hradci Králové!

Registrace jsou možné od 10.8.2019

Konference p

 Autor: Redakce