ARMY FRIENDLY: až 42 % sleva na pronájem lodí od VIVAYACHT na Orlické přehradě

 08. 12. 2018      kategorie: ARMÁDA ČR    

Do programu slev pro ty, kdo slouží, se přidala společnost VIVAYACHT, která pronajímá kajutové plachetnice na Orlické přehradě. Na své si přijdou i ti, kdo nemají s plachetnicí dosud zkušenosti – menší typy mohou sami vést po krátkém zaškolení. Strávit víkend na plachetnici s rodinou či přáteli vás vyjde levněji, než pobyt v penzionu...

VIVAYACHT půjčuje kajutové plachetnice (pochopitelně vybavené i motorem), dlouhé 5 až 7m, se čtyřmi lůžky, i těm, kdo ještě nemají žádné zkušenosti. Stačí krátké zaškolení a je možné brázdit přehradu celý den, nebo i více dní. Pro toaletu či vaření je však třeba zakotvit.

Dále se můžete svézt na větší plachetnici, kterou si najmete i s kapitánem (za příplatek). Ten se o vše postará, pokud chcete jen relaxovat, nebo se naopak stane vaším učitelem jachtingu. Tyto lodě mají délku až 10 metrů, oddělené kajuty s kapacitou 4 až 6 osob, kuchyňkou a toaletou, takže nabízejí komfort i pro vícedenní pobyt.

vivayacht dominica

Na Orlické přehradě lze obdivovat zámek Orlík, hrad Zvíkov, Žďákovský most, 450 metrů dlouhou hráz, řadu přírodních zákoutí, ale můžete zakotvit i v některé z mnoha marín a navštívit restauraci nebo jinou suchozemskou aktivitu. Na lodě mohou děti bez omezení věku, naopak není možné brát domácí mazlíčky.

Ceny pronájmů lodí jsou přitom velice příznivé. Víkend na jachtě – 2 dny s přespáním až na 2 noci – vychází na 6200 Kč před slevou, tudíž 3 649 Kč po Army Friendly slevě. Samozřejmě lze loď zapůjčit jen na jeden den, resp. den a noc. A ovšem také ve všední dny, kdy je půjčovné ještě nižší. Je to tedy atraktivní a cenově velmi dostupný tip pro zpestření vaší příští dovolené.

Army Friendly ceny Vivayacht

Půjčení jachty je pochopitelně třeba rezervovat předem, na místě se skládá vratná kauce. Veškeré potřebné instrukce naleznete na webu https://vivayacht.cz/. A také si uděláte skvělou představu z této reportáže ČT...


A jak uplatnit slevu? Vztahuje se na válečné veterány, vojáky v činné službě, AZ, i ve výsluze (!), dále příslušníky PČR, HZS i SDH, Vězeňské služby, zdravotní záchranáře (ZZS) a Horskou službu. Do poznámky k objednávce uveďte "Mám nárok na slevu ARMY FRIENDLY" (v případě nejasností můžete být požádáni o doložení nároku na slevu např. služebním průkazem).

Závěrem vám tým VIVAYACHT vzkazuje: „Vážíme si Vaší práce!"

VivaYacht logo