„Obleč si příběh“ – 15 % sleva ARMY FRIENDLY na trička s vojenskými motivy od Rescue.

 11. 12. 2017      kategorie: ARMÁDA ČR    

Do naší početné rodiny slev pro ty, kdo slouží, přibyl nový partner – firma Rescue, která vznikla asi před třemi roky a zabývá se výrobou triček s originálními grafikami vojenské techniky a osobností, proto se u každého motivu dozvíte, co/koho představuje.

Designy se řadí do čtyř základních kategorií:

  1. Air aces – letecká esa všech dob – nabízí trička s motivy a příběhy leteckých es, mezi nimi najdete například Františka Kuttelwashera, Josefa Františka nebo Františka Peřinu přezdívaného „Generál nebe“.
  2. Wings – je věnována rovněž letectví, ale tentokrát proslulým typům letadel, leteckých jednotek nebo významných bitev
  3. Military – vše, co souvisí s vojáky
  4. Road Rash – vybočuje ze zaměření na vojenství a nabízí trika s motivy historie motorismu

 Rescue RSC_spit

„Věříme, že naší výhodou je snadná identifikovatelnou jednotlivých motivů. Chceme nabídnout více než jen oblečení, chceme vytvořit svůj vlastní svět, svět Rescue, kde se vše točí okolo velkých historických příběhů. Naše designy jsou vyjádřením obdivu k mužům, kteří psali historii. Ke strojům, které předběhly svou dobu. K příběhům, které dodnes inspirují“, popisuje koncept majitel obchodu.

Trika jsou ve vysoké gramáži a pro potisk je používána tradiční ruční technologie sítotistku – při ní se nanáší na tričko každá barva zvlášť protlačováním přes síto, čímž je zajištěna vysoká kvalita, trvanlivost a stálost barev. Navíc si můžete u každého motivu vybrat ze dvou až tří barev trika.

Rescue rsc_311

V rámci programu www.armyfriendly.cz Rescue nabízí slevu 15 % pro všechny novodobé válečné veterány, vojáky v činné službě, vojáky v aktivní záloze, dále státním policistům, městským policistům, hasičům, příslušníkům Vězeňské služby, příslušníkům Celní správy, nakonec i členům Horské služby. Kód pro uplatnění slevy je VLCIMAKY a vkládá se přímo do objednávky.

Vánoce jsou přede dveřmi, takže můžete sobě i druhým udělat radost.

Rescue RSC_68