Poraďte Ježíškovi, ať využije slevu ARMY FRIENDLY

 05. 12. 2019      kategorie: ARMÁDA ČR    

Program www.armyfriendly.cz je pětiletou kampaní Spolku VLČÍ MÁKY, prostřednictvím které mohou dát firmy najevo, že si váží válečných veteránů, nebo i dalších mužů a žen ve službě v různých složkách (IZS). Činí to prostřednictvím poskytnutí slev a benefitů. Vybíráme z nich aktuální předvánoční tipy…

20 % sleva na odolné telefony Aligator

Sleva platí pro všechny modely, avšak zejména na novinku RX800 eXtremo, která poprvé nevypadá jako „tank“, za to má skvělý fotoaparát, baterii, hi-tech funkce, komunikuje se všemi pozičními satelity atd. Podrobnou recenzi a postup k uplatnění slevy naleznete zde.

Aligator RX800 army

15 % sleva na trika s vojenskými motivy od Rescue Fashion

Tato firma si zakládá na vlastních grafických motivech a kvalitní technologii tisku. Nenabízí trika s obrázky, ale s konkrétními příběhy (motto „oblečte si příběh“). Na nárok na slevu upozorněte v objednávce na eshopu.

Rescue Fashion Anthropoid

10 – 20 % sleva na zimní radovánky v Železné Rudě

Toto letovisko na západní Šumavě je už léta „army friendly“ po všech stránkách. Mimo jiné pomáhá realizovat program ARMY HELP – Restart pro veterány, kteří potřebují nový domov. Současně zde slevy poskytuje celá řada penzionů, hotelů, restaurací, až po ski servis a půjčovnu. Tyto slevy lze čerpat i pro rodinné příslušníky, takže na ceně dovolené jsou rozhodně znát. Informace poskytuje koordinátor v místě na tel. 608 608 223, popř. pište na podpora@spolekvlcimaky.cz.

ZeleznaRuda-Spicak_pistemap_full

20 % sleva na kurzy SORUDO a 15 - 20 % na kurzy Elite Lhenice

Darovat zážitek a znalost – to lze prostřednictvím Army Friendly partnerů, kteří jsou zaměření na pořádání kurzů. V případu SORUDO sebeobrany (včetně rekvalifikací na trenéra) a civilní první pomoci, v případě Elite Lhenice bojové první pomoci. Navíc, Elite Lhenice nabízí i 10 % slevu v eshopu se zdravotnickým materiálem. Oběma se s nárokem na uplatnění slevy ozvěte přes jejich weby.

elite první pomoc

10 % sleva do Pivních lázní Bernard a nově i vinných lázní

Pokud dáváte přednost dárkům, které si užijete společně, pak lze vřele doporučit návštěvnu pivních nebo nově i vinných lázní. Je to jednoduché – ponoříte se do léčivé lázně připravené z ingrediencí, které se nachází i v oblíbeném nápoji. U toho můžete tento mok bez omezení konzumovat, následně relaxovat, užít si ještě masáž. Tip: Pánská parta vyrazí na pivko, dámská na vínko, potom se sejdete a budete sdílet své zážitky… Slevu 10 % na všechny procedury můžete uplatnit již při objednávce zadáním promo kódu ARMY10 .

vinne-lazne

10 % sleva na chladné zbraně Coldsteel, 10 – 15 % sleva na Justra trezory

Každý správný muž nosí v kapse nůž. Pokud si chce vybrat od skládacích po mačety a meče, jděte na eshop www.cold-steel.cz a do objednávky napište „Mám nárok na slevu ARMY FRIENDLY“ (můžete být vyzváni k dodatečnému prokázání se). Můžete se také inspirovat u partnerů programu, kteří nabízejí i zbraně a střelivo. Nejen pro něj se hodí mít doma trezor – na ty české od Justra můžete získat 10 % slevu.

 cold-steel


10 % sleva na stavebnice SLUBAN

Nejednoho klučinu i tatínka nadchne skládání tanku či raketometu ze stavebnice, která je plně kompatibilní s legem. Ale i holčičky a maminky si přijdou na své - mohou se pustit do skládání farmy, cukrárny či zámku pro princeznu. Kromě slevy 10 % pro všechny ve službě jejich nákupem ještě podpoříte Spolek VLČÍ MÁKY. Nárok na slevu napište do objednávky. www.stavebnicesluban.cz

sluban raketomet

Poznámka: Pokud právě běží nějaká sleva konkrétního poskytovatele, obvykle ji nelze kombinovat se slevou Army Friendly. Pro podrobné instrukce si zobrazte nabídku a postup pro poskytnutí slevy z webu www.armyfriendly.cz. Pokud by poskytovatel nereagoval nebo započítal jinou výši slevy, dejte nám o tom vědět na e-mail podpora@spolekvlcimaky.cz.