Speciální benefity od partnerů ARMY FRIENDLY ke Dni válečných veteránů

 10. 11. 2018      kategorie: ARMÁDA ČR    

Program www.armyfriendly.cz sdružuje firmy, které poskytují slevy veteránům, ale většinou i všem příslušníkům ozbrojených sil, bezpečnostních sborů, potažmo integrovaného záchranného systému. Někteří z partnerů nad rámec těchto zvýhodnění připravili ještě speciální akce u příležitosti Dne válečných veteránů…

Náramky Body ID – dne 11. 11. sleva 40 %

Jedná se o speciální náramky, které uvádějí buď personifikované informace jako psí známky, nebo anonymizované pouze s emergency kódem, po jehož zadání do sms nebo online aplikace obdrží zachránce okamžitě zásadní informace jako kontakt na osobou blízkou a ošetřujícího lékaře, alergie, krevní skupinu…, celkově zdravotní profil v rozsahu, jaký si uživatel sám v aplikace zvolí. Trvale je zde na náramky 20 % sleva (viz), ale pokud ji (oprávnění příjemci = veteráni + ti, kdo slouží) uplatní právě 11. 11., započte se sleva 40 %. Při objednání online aplikace „zdravotního profilu“ navíc získají její provoz na 2 měsíce zdarma.

body id

Iberská šunka – dne 11. 11. sleva 11 %

Iberská šunka se prodává jako celé kýta, a je tak nejen chutným, ale i atraktivním zpestřením pro slavnostní stůl třeba na rodinné oslavy. Současně nenačatá vydrží mimo lednici rok, načatá pak tři měsíce. Český prodejce www.iberskasunka.cz ji pravidelně dováží přímo od španělských farmářů. Trvale všem, kdo slouží (sloužili) nabízí slevu 7 % (další 3 % poukazuje spolku na pomoc veteránům). Speciálně v Den veteránů obdržíte slevu 11 % - jako slevový slevový kupón v objednávce zadejte DENVETERANU.

iberska šunka

MALBUCARE – dne 11. 11. dárek k objednávce

Malbucare je český výrobce kloubní výživy a dalších vitaminových a minerálních doplňků. Do programu ARMY FRIENDLY se přidal nedávno se slevou 20 % pro všechny ve službě (i již neslooužící veterány), ale kdo učiní objednávku v Den veteránů, obdrží navíc hořčíkový sprej MAGNODREN, pro aplikaci hořčíku přes kůži, v hodnotě 129 Kč jako dárek. Do objednávky se zadává standardní slevový kód ARMYFRIENDLY.

magnodren

Prodejna PLUS v Železné Rudě – dne 11. 11. dárek k nákupu

Prodejna PLUS (JIP) v Železné Rudě věnuje každému veteránovi, ale i vojákovi v činné službě, aktivní záloze, příslušníkům bezpečnostních sborů a IZS (včetně Horské služby) k nákupu učiněnému 11. 11. dárek jako vyjádření vděku za službu. Provozovatele prodejny to napadlo, protože ve stejné budově sídlí info centrum Spolku VLČÍ MÁKY – je milé, že za námi s takovým nápadem přišel.

Plus 1

Plus 2