Vyřešte Valentýna s programem ARMY KYTICE. Sleva na zaslání kytice pro všechny, kdo slouží.

 08. 02. 2018      kategorie: ARMÁDA ČR    

Program www.armykytice.cz spustil Spolek VLČÍ MÁKY ve spolupráci s Florea před rokem. Snad každá žena se někdy zasnila o tom, jak jí kurýr doručí velký pugét růží nejlépe před zraky kolegyň v práci. A v něm zamilovaný vzkaz. Poslat ženě kytici je snadné, navíc jediný způsob pro muže, kteří jsou v den jejího svátku, narozenin či právě na Valentýna ve službě, na cvičení nebo i daleké misi.

Na zaslání kytice může získat slevu každý, kdo slouží nebo má někoho ve službě mezi rodinnými příslušníky (Florea je partnerem v programu ARMY FRIENDLY), přičemž kód na slevu 10 % si vygenerujete ve formuláři na www.armykytice.cz a pak jej zadáte při vlastní objednávce. (Pokyny obdržíte automaticky e-mailem.)

Ta je sama o sobě také velice snadná – sestavíte si kytici nebo vyberete některou z již připravených, zadáte adresu a text vzkazu, který má být přiložen. V případě pochybností můžete zavolat na zákaznické centrum, kde vám romanticky naladěné operátorky ochotně poradí.

florea

Kytice jsou dopravovány čerstvé, chlazenými vozy, s přiloženým návodem, jak zajistit jejich svěží vzhled co nejdéle. Další informace zde.

Přestože sami uplatníte slevu 10 %, drobný příspěvek z vaší objednávky získá ještě Spolek VLČÍ MÁKY