ARMY FRIENDLY: Exkluzivní španělská šunka se slevou pro všechny, kdo slouží.

 30. 05. 2017      kategorie: ARMÁDA ČR    

Že se postoj veřejnosti k našim vojákům, policistům a dalším mění k lepšímu, dokládá i fakt, že se do programu www.ArmyFriendly.cz hlásí stále více firem, které obchodují i s něčím jiným než třeba s výstrojí. Nedávno to byla CK Vítkovice Tours, nyní iberskaSunka.cz, což je dovozce opravdu špičkové pochoutky…

„Zabýváme se dovozem výběrové sušené šunky přímo od španělských farmářů a rádi bychom nabídli bonus pro všechny, kdo slouží (a veterány) ve výši 7 %, a to i na zlevněné zboží. Sleva platí na kompletní zboží z naší nabídky na webových stránkách www.iberskaSunka.cz a pro její uplatnění stačí pří objednávce zadat promo kód VLCIMAKY,“ uvádí zástupce firmy Alexandr Harant.

jabugo

Šunku, která se jistě stane královnou vašich oslav nebo i všednodenního labužnictví, je dostupná v kamenné prodejně i zásilkovou službou: „Nejprodávanější kousky máme skladem na našem výdejním místě HABU.cz, Nádražní 1065/10, Praha 5 a pokud zvolíte možnost zaslání kurýrem, již druhý den můžete kdekoliv v ČR zásilku očekávat.“

Proč se firma iberskaSunka.cz do programu ARMY FRIENDLY zapojuje? „Víme, že služba není práce, ale poslání, a tak nás moc těší, že můžeme přispět alespoň takto. Tento slevový kód platí i pro vaše přátele a rodinu a jeho platnost není časově omezena, dodává pan Harant.

Navíc se společnost iberskaSunka.cz zavázala, že z každé objednávky věnuje 3 % na provoz našeho spolku a za to jim patří velký dík.

O šunce…

Region Sierra de Aracena a Picos de Aroche čítá téměř 187 tisíc hektarů a tradičně se v něm dařilo mnoha chovům iberských prasat, která žijí celoročně v horách a denně prochodí hodiny při hledání žaludů a bylin, jimž později vděčí za svou jedinečnou chuť. Navíc se u něj kvůli genetické anomálii dostávají mastné kyseliny pocházející ze žaludů do svaloviny, a vytvářejí tak typické žilkování charakteristické pro iberskou šunku Jabugo. Tento rys zároveň dodává této šunce největší šťavnatost a chutnost ze všech šunek.

iberska šunka

Pro iberské šunky je typický optimální podíl soli, který zdůrazňuje jejich chuť. Sušárny šunek se řídí tradičními postupy. První písemné zmínky o přípravě vepřového masa nasolováním pocházejí ze 2. století př. n. l. Ke každé objednané šunce obdržíte podrobný návod pro její uchovávání (nenačatá rok i mimo lednici, načatá až tři měsíce) a servírování (podrobněji zde).

„Šunku nakupujeme přímo od španělských farmářů, kde si vybíráme pouze ty nejlepší kousky. Věříme, že dokážeme uspokojit Vás i Vaše chuťové buňky a přejeme dobrou chuť!“ zakončuje pan Harant.