ARMY FRIENDLY: Levná dovolená v Železné Rudě a benefiční koncert Spolku VLČÍ MÁKY tamtéž.

 17. 02. 2017      kategorie: ARMÁDA ČR    

Zimní sezóna (jarní prázdniny) vrcholí, proto chceme připomenout, že „ti, kdo slouží“ mají v řadě penzionů, hotelů a restaurací v letovisku Železná Ruda významné slevy. V pátek 24. února tam navíc pro ně i ty, kdo je chtějí podpořit, pořádá Spolek VLČÍ MÁKY svůj druhý benefiční koncert a přijedou „umělci z Prahy“…

Na slevovém rozcestníku www.armyfriendly.cz naleznete pro Železnou Rudu jen jednu záložku, která ovšem skýtá přehled pěti hotelů/penzionů/kempu poskytujících slevu 10-20 % na ubytování, čtyř restaurací/bufetů se slevou 10 % a také půjčovny lyží, muzea a elektronické střelnice rovněž se slevou 10 %.

ZeleznaRuda-Spicak_pistemap_full

Tyto slevy platí a) celoročně, b) pro „všechny“ (vojáci v činné službě, AZ, veteráni, policisté státní i městští, hasiči profesionální i dobrovolní, příslušníci Vězeňské služby a Celní správy, zdravotní záchranáři), c) vztahují se na rodinné příslušníky, kteří s nimi na rekreaci přijedou. Jakýmsi bonusem je, že s rezervacemi a tipy na výlety pomůže koordinátor programu, dostupný přímo v místě nebo telefonicky (608 608 223) vždy v dopoledních hodinách.

Aby toho nebylo málo, tak v pátek 24. února proběhne v místním Disco Clip benefiční koncert Spolku VLČÍ MÁKY. K tanci a poslechu bude hrát kapela George & Beatovens, v původním složení, ve kterém hrála s Petrem Novákem. Jeho hity a také další klasiky z 60. a 70. let budou zpívat nestoři českého bigbeatu Karel Kahovec a Viktor Sodoma. Do této končiny se dostaví poprvé v jejich padesátileté kariéře.

Vstupné činí 100 Kč v předprodeji a 140 Kč na místě (výše jmenovaní příslušníci bezpečnostních složek a jejich rodinní příslušníci uhradí i na místě 100 Kč). V pozdních hodinách naváže ještě diskotéka (v ceně vstupného). Na místě bude rovněž možné zakoupit zboží z charitativního eshopu spolku. 

Kahovec Sodoma George&Beatovens