Hradečtí studenti vás zvou na konferenci "První zbraň".

 03. 05. 2016      kategorie: Obranné akvizice - výstroj, výzbroj, technika    

Chcete si nechat poradit, jak si pořídit svoji první zbraň? Co je všechno potřeba a co při výběrů zbraně upřednostnit? Nebo se jenom chcete o světě zbraní dozvědět víc? Navštivte jedinečnou konferenci, která vám na vaše otázky dá odpověď. To je konference "První zbraň".

Akce, která vznikla pod společností Via Protect (projekt jsme představili zde) je určena nejenom pro budoucí vlastníky zbraní, ale i pro ty, kteří se tématikou zabývají. Reaguje na stále vzrůstající počet střelců, kteří se pravidelně vyptávají zkušenějších na výběr střelné zbraně. Proto jsme se rozhodli lidem v této problematice pomoci a vytvořili jsme tuto akci.

Samotná konference je založena na přednáškách od profesionálů, kteří vám kromě teoretických znalostí a základních informací předají své osobní zkušenosti, které mají s výběrem zbraně. Poradíme vám jak konkrétně postupovat, pokud si svoji první zbraň chcete koupit, kolik je k tomu papírování a jaké podklady k tomu potřebujete. Tyto teoretické přednášky jsou doplněny o praktickou ukázku nejrůznějších typů zbraní od předních výrobců, které budou po celou dobu konference účastníkům k dispozici.

Konference se uskuteční 11. června v pozdním odpoledni v kulturním středisku Médium v Hradci Králové a kromě bohatého programu se můžete také těšit na závěrečnou diskuzi s řečníky a sladké občerstvení s dobrou kávou. (Určitě také nezapomeňte sledovat naše facebookové stránky, kde se dozvíte mnohem více informací.)

Pokud tedy uvažujete o koupi zbraně nebo vám je téma, které se točí okolo zbraní blízké a chtěli byste se dozvědět více, určitě neváhejte a na konferenci dorazte! Vstupné činí 200 Kč, počet míst je omezen na 150, proto je nutná včasná registrace na viaprotect.cz.

via protect prvni zbran