Mimořádná akce na vojenské stavebnice Sluban. Koupí podpoříte válečné veterány.

 30. 03. 2018      kategorie: ARMÁDA ČR    

Sluban je stavebnice kompatibilní s tou nejznámější stavebnicí na světě, avšak s tím rozdílem, že se nebrání vojenským tématům. Na charitativním eshopu Spolku VLČÍ MÁKY můžete v časově omezené akci zakoupit vybrané stavebnice věnované sponzorem.

 „K Vánocům jsem dostala UH-60L BlackHawk, skládala ho čtyři hodiny, sekla se a dala si další hodinku oprav. Je to možná dětinské, ale toužím po další technice a až vyhrabu ve sklepě svoje staré Lego, zapojím ho do sestavy,“ svěřila se předsedkyně „Máků“ Mirka Pašková.

Prezentace stavebnic, stejně jako dalších partnerů „army friendly“, je k vidění (případně i koupi) v novém Info centru a charitativním obchodu spolku v Železné Rudě. Nyní byla část stavebnic určena do speciální akce, která má pomoci financovat provoz a zejména program ARMY HELP (viz nedávná výzva v článku zde).

B0285

Panáčci Sluban jsou pohybově flexibilnější. Rovněž součásti vojenské techniky mají řadu pohyblivých součástí a vychytaných detailů. Sluban je cenově dostupný a v časově omezené nabídce našeho charitativního eshopu jsou uvedené stavebnice k mání za zcela výjimečné ceny.

Takže pokud chcete podpořit dobrou věc a zajistit si kvalitní dárek pro děti (nebo hravé dospěláky), rozhodně neváhejte, počet věnovaných stavebnic je omezený.

B0300