Nový partner ARMY FRIENDLY: 20 % sleva na českou kloubní výživu a doplňky MALBUCARE

 05. 11. 2018      kategorie: Hlavní menu    

Do programu slev pro „ty, kdo slouží“ www.armyfriendly.cz se nově přidává česká firma Malbucare s.r.o., v jejíž nabídce naleznete kloubní a sportovní výživu, minerály a vitamíny. Vše o nabídce a využití slevy 20 % se dočtete dále…

Firma Malbucare s.r.o. je česká firma a na trhu působí od roku 2015. Všechny doplňky stravy jsou vyráběny v České republice a receptury připravuje přední český farmaceut PharmDr. Richard Pfleger. V nabídce tak naleznete unikátní kloubní výživu, vysokodávkový vitamin C s vysokou vstřebatelností, vitaminové spreje, ale i kapsle na stres a nervozitu.

malbucare_logo_last_ORIGIN

ASTACOL je unikátní kloubní výživa s vysokým obsahem chondroitin sulfátu, extraktu z rozmarýnu lékařského, astaxanthinu a vitaminu C. Jde tak o kombinaci látky pro výživu chrupavky a silných antioxidantů z rozmarýnu a sladkovodních řas. Receptura vychází z osobních zkušeností Dr. Pflegera s podáváním těchto látek vrcholovým sportovcům, ať jsou to hokejisté, fotbalisté a nebo zápasníci MMA.

Malbucare_Astacol

ASCOSORB C je  je moderní forma vícesložkové suspenze s vysokým obsahem vitaminu C. Vitamin C se do organismu vstřebává speciálním systémem aktivních přenašečů. A právě kapacita těchto přenašečů je omezená. Co dělat v případech, kdy potřebujeme do organismu dostat násobky běžné dávky z důvodů onemocnění? Zvýšený přívod céčka je vhodný i po operacích, u zranění a dalších, organismus stresujících případů. Jednou z nových možností je právě forma „denzní“ liposupenze vitaminu C. Jedná se o velkou koncentraci tukových sférických kapiček - sferozomů tvořených lecitinem s vyšším obsahem “céčka”. Suspenze bohatá na sferozomy umožňuje vstřebat vitamin C i mimo systém aktivních přenašečů. Účinná látka je ve formě askorbanu sodného, který má vyšší biologickou dostupnost než čistá kyselina askorbová a zároveň nepřekyseluje organismus. Jedná se o více pH „neutrální“ formu vitaminu C. Společně s vitaminem C se do organismu dostává i čistý nealergenní slunečnicový lecitin v potřebné denní dávce.

Ascosorb1000x1000

MADMAG Nová forma rozpustných žvýkacích tablet. Hořčík katalyzuje více než 300 biochemických pochodů v těle. Je proto klíčovým ko-faktorem. Ovlivňuje excitabilitu membrán, nervosvalový přenos, syntézu proteinů, buněčnou signalizaci, regulaci glykémie, regulaci krevního tlaku a mnoho dalších. Je naprosto nezbytný při vytrvalostních sportech. Rozpustná žvýkací tableta umožňuje přes sliznici úst okamžitý a efektivní přísun energie a hořčíku. Hořčík spolu s pufrem a vitaminy pokrývá nezbytné potřeby všech aktivních lidí. Tableta se jednoduše rozpouští v ústech a nemusí se ani zapíjet.

PASSIANCE Rescue - Zcela jiné tobolky na stres, napětí a neklid moderního života. Nemá smysl popisovat kolik napětí, neklidu a úzkosti se pomalu ale jistě nastěhovalo do našich každodenních životů. Kromě léků existují i další možnosti ovlivnění naší nálady. Spojení vlastností tří velmi moderních nutričních materiálů: Astaxanthinu, mučenky pletní (Passiflora incarnata) a aminokyseliny L-theaninu (extrakt ze zeleného čaje) podporuje mysl, paměť a má zklidňující vlastnosti

Sleva 20 % při nákupu na www.malbucare.cz je určena válečným veteránům, vojákům v činné službě a aktivní záloze, státním i obecním policistům, profesionálním hasičům, příslušníkům Celní správy a Vězeňské služby, záchranářům ZZS a Horské služby. V prvním kroku objednávky se zadá slevový kód: ARMYFRIENDLY. Ten, kdo nárokuje slevu, může být následně vyzván k doložení nároku na ni (např. zasláním skenu služebního či veteránskéh průkazu). 

Magnodren

Ke Dni veteránů 2018, tzn. pro objednávku učiněnou 11. 11. 2018, navíc obdržíte jako dárek hořčíkový sprej MAGNODREN pro aplikaci hořčíku přes kůži, v hodnotě 129 Kč.