Parádní ARMY FRIENDLY sleva 20 % na taktickou obuv Salomon a celou kolekci Magnum

 31. 07. 2018      kategorie: Obranné akvizice - výstroj, výzbroj, technika    

Slevy pro „ty, kdo slouží“ v programu www.armyfriendly.cz se parádně rozrůstají. Přihlásily se do nich Earmyshop a Estrelivo jak coby eshopy, tak kamenné pobočky – se slevou 20 % na boty, oblečení a doplňky Magnum, jichž je výhradním distributorem pro ČR, a dále do 31. 8. také na obuv Salomon. Pojďme si v článku zboží představit a v závěru samozřejmě uvést, kdo a jak může slevu uplatnit…

EXCALIBUR TRADE spol. s r.o.

Společnost byla součástí firmy EXCALIBUR ARMY spol. s r.o., která na trhu s vojenským materiálem působí již od roku 1995. K 1. 1. 2016 došlo k odštěpení civilních divizí OUTDOOR a AUTOMOTIVE, a vznikla tak nová samostatná společnost EXCALIBUR TRADE spol. s r.o.. Ta se zabývá nejen prodejem výstrojního materiálu, ale nabízí také náhradní díly pro nákladní automobily Tatra, Avia, UAZ a Praga V3S a autopříslušenství. Provozujeme velkoobchod, prodejny v Pardubicích, Slatiňanech a Ostroměři a vlastní e-shopy  Earmyshop.cz, Estrelivo.cz, Excaliburmoto.cz.

Magnum

Společnost EXCALIBUR TRADE spol. s r.o. – provozovatel Earmyshop.cz a Estrelivo.cz má výhradní obchodní zastoupení na prodej značky Magnum pro Českou a Slovenskou republiku. Zároveň funguje i jako velkoobchod této značky. Sortiment zboží je tvořen velmi kvalitním oblečením a taktickou obuví. Výrobky značky Magnum jsou určeny příznivcům armády, ozbrojených a bezpečnostních složek (policie, vězeňský služba, hasiči, bezpečnostní agentury), ale i hráčům paintballu, airsoftu. Výrobky jsou vhodné také pro pobyt v přírodě a všem profesionálům, kteří rádi nosí nejkvalitnější obuv a oblečení.

Magnum bunda

Boty MAGNUM byly a jsou od počátku vyráběny a testovány jako výrobek špičkové kvality pro maximální komfort. Magnum je certifikovaný ISO 9001, CE a nezávisle testovaný SATRA. Největší důraz je kladen na výrobní proces a kvalitu použitých materiálů tak, aby zákazník dostal to nejlepší. Test opotřebení – u všech výrobků je testována odolnost proti opotřebení.

Klíčová je prodyšnost (kožený povrch a podšívka zajišťují celodenní uživatelský komfort) a ergonomie (boty jsou konstruovány pro rychlé a pohodlné obutí a vyzutí. Mohou tak zajistit pohodlí nohou po celou dobu používání při všech běžných každodenních aktivitách jako je chůze do schodů, řízení atd.).

Magnum desert

Dále odolnost proti klouzání, oleji a tepelná odolnost. Podrážky jsou speciálně navrženy s odolností proti dlouhodobému tepelnému namáhání a překonávají všechny standardy profesionální obuvi. Chodidlo se tak nedostane do styku s benzínem a oleji a zvládne krátkodobou odolnost proti až 3000 Celsia. Laboratorně je také testovaná ohebnost, prodyšnost, odolnost v průběhu času díky simulovaným životnostním zkouškám.

Samozřejmostí je odolnost proti propíchnutí – ochrana proti probodnutí hrotem (hřebíkem) je zajištěna ocelovou deskou pod chodidlem. Ta ovšem nesnižuje absorbci nárazů – absorbuje energii (víc než 35 joulů) při nárazu podrážky – chrání tak kolena a klouby od zranění. Ochrana prstů na noze zajištěná ocelovou špičkou chrání před energií víc než 200 joulů síly a tlaku.

Magnum Viper

Obuv Magnum splňuje mezinárodní testy EN347-1 (Pracovní) and EN345-1 (Bezpečnostní).

Pozn. – Osobní komentář předsedkyně Spolku VLČÍ MÁKY: Když jsem v roce 2011 nastoupila na Ministerstvo obrany, bylo mi záhy jasné, že na pracovní cesty potřebuji něco jako kanady. Na akci Bahna jsem využila slevu na Magnum, kotníkový model, který už se dávno – škoda – nedělá (jistě je nahradily lepší) za cenu kolem tisícovky. Lehčí a pohodlnější boty jsem od té doby nesehnala – u mě je to komplikované, protože mám platfus, nízký nárt, zato dlouhé prsty (třeba všemi vzývané Zephyr GTX mít prostě nemůžu). Moje Magnumky mi pak dobře posloužily s VATem v Afghánistánu, na všemožných akcích a túrách, vyhazovala jsem je až letos (!) na jaře, a to ještě ve stavu, kdy jsem doufala, že si je třeba někdo položené vedle popelnice vezme, tak rok by v nich snad ještě méně náročný uživatel odchodil. V životě jsem tak moc oceňovala už jen jedny boty, také z „low“ cenové kategorie, čímž chci říct, že cena – kvalita – pohodlí mohou být často v nepřímé úměře; u Magnumu jde o úměru vysoce nepřímou, tzn. za málo peněz opravdu hodně muziky pro práci i běžný outdoor. O to více mě těší, že se eARMYSHOP a estrelivo jako výhradní distributor do našeho programu ARMYFRIENDLY přihlásil.

Salomon

Mít maximálně pohodlnou, přitom bezpečnou botu při jakékoliv misi, je snad naprosto nezbytné. Proto Salomon, známá a osvědčená francouzská outdoorová značka, nabízí rovněž edici taktické obuvi FORCES.

Boty jsou vyrobeny v kombinaci kůže Nubuck, nylonu, síťoviny Anti-debris mesh a pogumované špičky pro maximální odolnost. Série FORCES určená pro ozbrojené složky nebo bezpečnostní agentury je navíc osazena speciálními oky pro šněrování, které jsou vyžadovány standardy pro parašutistické seskoky a slaňování.

Salomon quest

Boty jsou vyrobeny tak, aby perfektně držely na noze. Špička je extra odolná, což zajištuje speciálně vyvinuté pogumování, které chrání nohu před možným nebezpečím. Podešev je vystlána HELL FOAM pěnou, aby maximálně tlumila nárazy, a přitom botu zbytečně nezatěžovala.

Boty jsou vhodné pro outdoor trénink, rychlé taktické mise, ale i pro vysokohorskou turistiku a pohyb v náročnějším terénu. Zaručují rychlost, lehkost a obratnost pohybu bez jakéhokoliv omezení.

Uplatnění ARMY FRIENDLY slevy:

Sleva 20 % se vztahuje na: válečné veterány, vojáky v činné službě i ve výslužbě (bez ohledu na absolvování mise), vojáky v AZ, státní i obecní policisty, profesionální i dobrovolné hasiče, příslušníky Celní správy, Vězeňské služby a Justiční stráže, zdravotní záchranáře (jezdící s rychlou sanitkou) a členy Horské služby.

Magnum batoh

Do poznámky k objednávce přes eshop Earmyshop.cz a Estrelivo.cz tito uvedou do poznámky k objednávce: „Mám nárok na slevu ARMY FRIENDLY". Tuto informaci oznamte před platbou také v případě nákupu v kamenných prodejnách, které se nacházejí ve Slatiňanech, Ostroměři a Pardubicích (viz kontakty). V případě pochybností můžete být vyzváni k předložení (naskenování) veteránského, služebního, resp. pracovního průkazu.

Další slevy na www.armyfriendly.cz!