Světová novinka od Revision/ANON se slevou 20% v ARMY FRINELDY / A prosba: Nezneužívejte tyto slevy.

 20. 01. 2017      kategorie: Obranné akvizice - výstroj, výzbroj, technika    

Do programu ARMY FRIENDLY se hlásí firmy, které chtějí dát najevo, že si váží práce těch, kdo slouží a nasazují životy pro naši bezpečnost. Není to jen o tom, že vojákům, policistům a dalším poskytnou slevu, ale že to veřejně deklarují. Proto si ve Spolku VLČÍ MÁKY takových firem moc vážíme – nejen, že se do programu přidají, ale že v něm také setrvávají a slevu rozšiřují na další produkty a služby. Třeba i vzdor tomu, že se najdou vykukové, kteří pro společnost nic nedělají, ale slevu si chtějí také urvat...

Revision je právě jedna z těch firem, které ARMY FRIENDLY pomohly vůbec nastartovat. A to velkorysou slevou 20 % na balistické brýle, které mohou uplatnit všichni příslušníci ozbrojených/bezpečnostních složek (vojáci v činné službě, státní i obecní/městští policisté, příslušníci vězeňské služby a justiční stráže, celníci, profesionální hasiči, zdravotníci záchranné služby a veteráni).

V poslední „zpětné vazbě“, kdy jsme všechny partnery dotazovali, zda v programu setrvávají, jsme na jedné straně od Revision obdrželi milou informaci, že sleva samozřejmě platí (včetně unikátní novinky - brýlí do extrémních podmínek SnowHawk – o nich více níže), ale na druhé straně jsme obdrželi také velice nepříjemné sdělení, že se slevu snaží uplatnit i ti, pro které není určena, dokonce i s dopomocí vojáků z řad svých známých, kteří ovšem pro sebe neobjednávají, jen propůjčí svůj služební průkaz.

Takže bychom rádi touto cestou apelovali, aby slevy ARMY FRIENDLY nezneužívali ti, pro které nejsou určeny, resp. je ti, kterým sice určeny jsou, nepoužívali pro někoho jiného (s výjimkou přímých rodinných příslušníků, je-li výslovně uvedeno, že sleva platí i pro ně). Pokud by to některou z firem zařazených v programu ARMY FRIENDLY zasáhlo masově, mohlo by to vést až k jejímu vystoupení - ti, kdo dávají velké slevy, totiž obětují většinu své marže, z níž chod firmy platí. Vydávat se za vojáka za účelem čerpání výhod je velký problém, tento fenomén se v poslední době masově rozšířil v USA, ale zřejmě nastupuje také u nás, říká se mu stolen valor a psali jsme o něm zde. Pokusme se mu u nás čelit tím, že si každý sáhne do svědomí a rozhodně nepoplácá kamaráda po rameni, jaký je borec, když si někde přišel ke slevě, která mu nepatří.

No a nyní zpět k tomu pozitivnímu, představme si „brýle“ SnowHawk od Revision/ANON, na které – „ti oprávnění“ – mohou čerpat také slevu 20 % …

Tahle novinka, to vlastně nejsou jen brýle. Jde o první na světě plně integrovaný systém balistických brýlí a balaklavy (kukly), který poskytuje 100% krytí obličeje, nejvyšší ochranu proti zamlžení a balistickou ochranu. Ve spolupráci s firmou ANON, vedoucí značkou u zimních sportů (patří firmě Burton Snowboards a stejně jako Revision má sídlo ve Vermontu, USA), Revision vyvinul brýle, které poskytují komplexní ochranu v extrémních podmínkách.

snowhawk revision anon

Balaklava se jednoduše připojí k brýlím pomocí magnetů a poskytuje kompletní ochranu pokožky obličeje. Je tvořena síťovinou přes ústa a nos, která směřuje dech směrem od brýlí. Výměnné polykarbonátové zorníky jsou dvojité − termální vrstva zorníku tvoří izolační bariéru pro vnější balistický zorník. Samozřejmě jsou odolné proti nárazu a poskytují 100% ochranu před UVA, UVB a UVC zářením. K dispozici jsou zorníky čiré, kouřové, Snowglare (určené do sněhových podmínek), žluté, červené a dále laserové nebo jiné speciální zorníky.

Nízký profil zajišťuje kompatibilitu s přilbou, dalekohledem a nočním viděním. K brýlím lze pořídit Rx nosič pro dioptrická skla, který je kompatibilní také s dalšími brýlemi Revision. Balistická odolnost převyšuje požadavky stanovené americkou vojenskou normou MILPRF-32432 (GL) (která nahradila normu MIL-DTL-43511, odstavec 3.5.10).

Tyto nové brýle zatím ještě nejsou oficiálně na eshopu www.Revision.cz, ale pokud by měl někdo zájem a potřeboval je již pro tuto sezónu, skladem jich už několik v ČR je, stačí tedy zaslat dotaz shop@revision.cz.