Zapište se na nejlépe postavený obor kriminalistiky v ČR - studovat můžete ještě tento akademický rok!

 16. 09. 2015      kategorie: ARMÁDA ČR    

Akreditovaný tříletý bakalářský obor je konstruován jako obor s právním základem. Kriminalisticko právní specializace poskytuje znalosti a vědomosti z oblasti trestního práva, kriminalistiky, kriminologie a forenzních věd. Na obor je možné ještě se přihlásit, výuka bude zahájena v tomto akademickém roce, tedy od října 2015.

Studium je připraveno tak, že kromě teoretických základů budou studenti mít možnost seznámit se s konkrétními případovými studiemi, naučí se kriminalistické metody vyhledávání a zajišťování stop na místě činu, základní metody výslechu, rekognice, rekonstrukce a osvojí si metody vyšetřování konkrétních trestných činů.

Při studiu se setkají se základními teoretickými pojmy v kriminalistice a jejich konkrétním významem v kriminalistické praxi. Naučí se aplikovat teoretické poznatky o kriminalistických stopách a kriminalistické identifikaci do kriminalistické praxe.

Studium jim přinese vymezení nejfrekventovanějších kriminalisticko-technických a kriminalisticko-taktických metod, jejich zevrubné vysvětlení a zdůraznění jejich významu v kriminalistické praxi. Studenti budou umět zmíněné metody aplikovat na konkrétní kriminalistické případy. V právních předmětech získají studenti velmi dobré základy zejména z trestního práva hmotného a procesního.

VŠFS3

Struktura studia kriminalistiky a forenzních disciplín je v tomto oboru velmi rozsáhlá a podrobná, na žádné jiné vysoké škole v ČR ať státní nebo veřejné, není výuka kriminalistiky připravena v tak rozsáhlé a kvalitní formě, jako je právě ve studijním oboru akreditovaném na naší univerzitě.

Vysoká škola finanční a správní VŠFS nabízí individuální přístup, kvalitní vzdělání a mimořádné zázemí. Poskytuje všechny stupně vysokoškolského vzdělání: bakalářské (Bc.), navazující magisterské (Mgr. a Ing.) a od roku 2009, kdy se škola stala univerzitou, i doktorské (Ph.D.). Student si může vybrat prezenční i kombinovanou formu studia.

VŠFS4

Vysoká škola finanční a správní klade důraz na mezinárodní charakter, vždyť jedna čtvrtina studentů přichází ze zahraničí, VŠFS podporuje zahraniční výměnné pobyty a posiluje jazykové kompetence svých studentů i pedagogů. VŠFS je jako jediná soukromá vysoká škola držitelem prestižního certifikátu ECTS Label, nejvýznamnějšího evropského ocenění v oblasti kvality terciárního vzdělávání.

Více naleznete na www.vsfs.cz

bannerVŠFS3