Zaručené tipy na „army“ dárky na poslední chvíli formou voucherů

 18. 12. 2020      kategorie: ARMÁDA ČR    

Většina e-shopů v tuto chvíli již negarantuje doručení do Vánoc. Tedy kromě dárkových poukazů, které můžete obdržet e-mailem, stačí je vytisknout a vložit do obálky pod stromečkem. Pár spolehlivých jsme pro vás vybrali. Spojuje je také to, že podporují válečné veterány nebo jsou veterány přímo vedeny. Takže zakoupením jejich služeb pomůžete na více frontách, a to doopravdy – né jako koupit poukaz na kozu do Afriky nebo státní dluhopis.

Kurzy střelby, první pomoci a sebeobrany

Protiepidemická opatření sice komplikují konání jakýchkoli akcí, ale specializované kurzy s malým počtem účastníků mají nejvíce šancí, že za nižších „PSŮ“ (nebo jaký index bude platit v dalším roce), bez problémů proběhnou.

Jednička v této oblasti je Thor Tactical, kde kurzy vedou bývalí příslušníci elitních jednotek včetně velitele SOG Lumíra Němce. Nabízejí opravdu pestrou paletu kurzů od střelby bez zbrojního průkazu po základy střelby pro ostřelovače, od základů první pomoci po její taktickou variantu, až po padákové seskoky. Jsou známy i zimní a jarní termíny, přičemž kdyby některý nemohl proběhnout, je zde spolehnutí na vypsání náhradního.

ThorTac kurzy

Pak existuje ještě jiná jistota, a sice online kurzy. V oblasti sebeobrany a první pomoci tuto cestu nabídl tým SORUDO. Je nasnadě zpochybnit efektivitu takového řešení, ale nejde o pouhý záznam lekcí, nýbrž speciálně vytvořené video kurzy doplněné tréninkovým plánem. Vše máte k dispozici celý rok. Navíc, SORUDO je zapojeno v Army Friendly slevách, takže váleční veteráni a jejich rodinní příslušníci si zde mohou nárokovat 20% slevu.

Pobyty s Army Friendly slevou

Když je řeč o slevě pro veterány, potažmo všechny příslušníky IZS, lze doporučit vouchery na ubytování ve dvou penzionech z programu Army Friendly.

Asi si pomyslíte, že není jistota, kdy vláda povolí jezdit na dovolenou. A pravdou je, že mnoho hotelů a penzionů momentálně vouchery vůbec nenabízí, protože budou muset nejprve ubytovat hosty předobjednané už na rok 2020, potažmo se obávají, zda restrikce vůbec ustojí.

Proto právě můžeme nyní doporučit jen dva, přestože bychom v dnešní době tak rádi podpořili i ostatní. Jde o Penzion Jana v Českém Krumlově a Penzion Böhmerwald v Železné Rudě. Oba jsou „ve vlastním“. První provozuje válečný veterán a o hosty se stará s osobním nasazením, druhý je sice „civilní“, ale setrvale pomáhá právě veteránům. Oba potvrdily, že dárkové vouchery mají v nabídce, a my víme, že je na ně spolehnutí.

bohmerwald

No a pak je zde ještě tip na relaxaci v podobě pivní lázně. Wellness jsou také střídavě otevřeny a zavřeny, nicméně vouchery bez přerušení nabízí Pivní lázně Bernard. Aktuálně s předvánoční slevou 20 % pro všechny, v průběhu roku i tento podnik patří do benefitů Army Friendly s trvalou slevou 10 % pro všechny veterány a příslušníky IZS.

 Autor: Redakce