Chcete na Den veteránů originální vlčí mák? Máte jedinečnou možnost zavčasu objednat!

 09. 10. 2017      kategorie: Hlavní menu    

Spolek VLČÍ MÁKY ve spolupráci s šikovnými designérkami, maminkami a babičkami nabízí ručně zhotovené brože, kytice a jiné doplňky vlčích máků, jimiž můžete vzdát 11. listopadu hold válečným veteránům. Protože jde o ruční práce s limitovanými počty, je třeba je objednat do konce tohoto týdne.

Hlavní kategorií jsou máky do klopy – brože. Ty jsou k dostání v 11 variantách. Jsou zpracovány do různé míry detailu či naopak stylizace a zhotoveny z rozličných materiálů. Mezi nimi převládá tradiční filc, případně satén a organza. Nechybí háčkované varianty. A pro ty, kdo si potrpí na současnou módu a design, je k dostání i verze z recyklovaného plastu – působící velice vkusně a vzdušně.

Pro méně náročné, kdo chtějí mák nemačkavý, resp. méně zdobný – tedy zejména pro muže – jsou k dispozici patche (výšivky se suchým zipem) a butony (placky se špendlíkem) s motivem máku.

Pouze ženy (třeba i tip na dárek pro ženu) pak potěší máky jako náušnice (4 druhy), spona do vlasů nebo náramek.

Úplnou novinkou jsou máky jako kytice, které můžete použít jako domácí dekoraci, ale třeba i zapíchnout k válečnému památníku ve vašem okolí. K dostání jsou ve 3 variantách – zhotoveny z korálků, keramiky nebo filce.

Máky ve všech těchto podobách můžete objednat na charitativním eshopu Spolku VLČÍ MÁKY www.spolekvlcimaky.cz/eshop - jejich koupí tak přispějete přímo na programy pomáhající válečným veteránům. Ale pozor – u máků, kde je uvedeno NA OBJEDNÁVKU, je třeba učinit objednávku a provést platbu do konce tohoto týdne, tzn. 13.10., protože šikovné ženy, které je ručně vyrábějí, potřebují znát počet a nakoupit materiál. (Ostatní máky budou k dispozici i po tomto datu.)

Níže několik ukázek, více na eshopu.

máky ukázka eshop

mák filc složitý

mák plastový