Přehled akcí ke Dni válečných veteránů na jednom místě!

 07. 11. 2017      kategorie: Hlavní menu    

Spolek VLČÍ MÁKY připravil jednoduchý rozcestník s přehledem akcí ke Dni válečných veteránů. Snadno zjistíte, kde probíhají pietní akty, prodej vlčích máků nebo třeba slevové nabídky právě pro veterány. Pořadatelé sem mohou své akce snadno přidat.

V minulých letech jsme se snažili každý rok vydat aspoň přehledový článek. A to nejen za náš spolek, ale i další organizace zabývající se problematikou válečných veteránů. Protože jinak se musí zájemci o účast na pietě nebo zakoupení máčku do klopy proklikat všemi jejich weby.

Letos jsme vytvořili stránku denveteranu.spolekvlcimaky.cz, kde vidíte jednoduchý přehled takových akcí a po rozkliknutí se s nimi můžete seznámit blíže, případně přejít na konkrétní web. Nejprve vidíte akce probíhající, poté budoucí (řazené podle data od nejbližší).

De facto je to taková jednoduchá aplikace, do které rádi dáme přístup každému pořadateli či oprávněnému prodejci vlčích máků (stačí si o něj napsat na podpora@spolekvlcimaky.cz). Přidat sem informace o akci je stejně „náročné“, jako vytvořit událost na Facebooku.

Tradiční události na rozcestníku již naleznete, je možné, že na základě tohoto článku se rozroste, proto tipy na sobotní uctění památky veteránů zkoukněte ještě v pátek.

Rozcestník pak hodláme využívat v průběhu celého roku, protože významné události připomínající hrdinství našich mužů a žen ve zbrani se konají i u příležitosti dalších výročí, významných a svátečních dnů. Také zde hodláme avizovat veřejnosti přístupné slavnostní nástupy našich vojáků po návratu z mise.

web denvet